Dränering i Norrtälje

Behöver du hjälp med dränering i Norrtälje, Stockholm eller Uppsala?

Att dränera en husgrund är något av det viktigaste du kan göra. Den främsta anledningen till att man gör detta är för att förhindra fuktskador på huset. Det hela kan verka som ett enkelt jobb, men det är av stor vikt att du inte bortser från detaljer som bland annat lutningar, djup, avstånd och jordens sammansättning. Hur ett dräneringsarbete går till beror till stor del på hur markförhållandena ser ut där huset står, men det beror också på hur själva huset är byggt.

Viktigt är att inte underskatta de risker som alltid finns i samband med en urschaktning. Det kan rentav vara farligt att utföra detta arbete på egen hand. Luta dig tillbaka, och låt ett av våra proffs sköta det hela!

Att göra ett dräneringsarbete på egen hand, utan rätt teknik och kunskap, kan i värsta fall leda till att regnvatten och annan fukt inte leds bort från huset, och det kan i sin tur få förödande konsekvenser. Har du ett källarutrymme kan detta i värsta fall uppstå översvämning här, och du måste då akut kontakta någon för hjälp med att leda bort vattnet och det hela blir en tråkig försäkringshistoria. Var rädd om både din tid och din plånbok!

Vi utför dräneringsarbeten i Norrtälje med omnejd!